lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kaksi viikkoa takana, kolme edessä.

Moikka!

Tämä viikko vierähti nopeasti ja ollaankin mietitty että 2 viikkoa matkasta jo takana. Kuluneeseen viikkoon on kuulunut työssäkäymistä ja mukavia juttuja vapaa-ajalla. Olemme ollut paljon ulkona ja toivoneet että aurinkokelit ja lämmintä tulisi pian. Nyt loppuviikosta toiveemme toteutui ja saimme lämpimiä ilmoja ja pääsimme ottamaan aurinkoa.
Olemme shoppaileet ja käyneet sillointällöin syömässä ulkona. Täällä riittää vaihtoehtoja kivoista ravintoloista ja kuppiloista. Huomasimme kuitenkin jo ensimmäisten päivien aikana että ulkona syöminen maksaa melko paljon ja päätimme alkaa tekemään ruoat itse. Olemme kokkaillut pastaa ja riisiä, semmoista perus opiskelijaruokaa. Kuitenkin käymme syömässä aina viikottain ulkona ja nautimme paikallisista herkuista.
Viikonloppuna lähdimme lautalla Isla de Lobos nimiselle saarelle. Saari sijaitsee 2km päässä Corralejosta ja matka lautalla kesti 15 minuuttia. Isla de Lobos on suosittu kohde mennä patikoimaan ja rannalle. Kiersimme koko saaren kävellen ja matkaa tuli reilut 10 kilometriä. Saarella oli erimittaisia reittejä joista uusina tulokkaina valitsimme pisimmän. Kävelyn lopuksi pysähdyimme muutamaksi tunniksi rannalle ottamaan aurinkoa. Kuuma oli ja aurinko paistoi pilvettömällä taivaalla jonka seurauksena molempien naamat kärähti ja kädet punottaa. Ensi kerralla rasvat mukaan!



Töissä olemme päässeet taas tekemään monenlaista hommaa ja päivät kuluvat leppoisasti. Joskus kielimuuri aiheuttaa sen että meille ei ole tekemistä ja istumme vain hiljaa. Aktiviteettien aikana ja jumppatuokioissa kuitenkin on helppoa olla mukana ja touhuta yhdessä vanhusten kanssa. Päiväkeskuksen vanhukset ovat antaneet meille luottamusta ja ovat meille hyvin ystävällisiä. He puhuvat meille espanjaa ja me vastaamme parhaamme mukaan ja hymyilemme kauniisti.
Olemme pelanneet dominoa ja muita pelejä. Niistä on oppinut espanjaksi numeroita, värejä ja muotoja. Harjoittelimme yhdessä vanhusten kanssa puhelimella soittamista, kirjoitimme kirjeitä toisille ja pelasimme erilaisia ryhmäpelejä.

Kuluneella viikolla vietimme kansainvälistä naistenpäivää ja loppuviikosta yhdellä hoitajalla oli 50v syntymäpäivät joita juhlimme laulamalla ja syömällä kakkua.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti